Sport     | 31.10.2019. 13:15 |

Karačić kaže da je utakmica između Sarajeva i Širokog derbi kola

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 31. listopada (FENA) -  Derbi protiv Sarajeva po mnogočemu je posebna utakmica, ocijenio je u četvrtak trener NK Široki Brijeg Toni Karačić u najavi još jednog dvoboja ove dvije momčadi iz vrha bh. nogometa. 

Karačić je uoči utakmice FK Sarajevo i NK Široki Brijeg, koja se igra 2. studenoga u Sarajevu u 17 sati, istaknuo kako je to derbi kola i da su utakmice između te dvije momčadi zaista specifične.

- Mi u dobrom ozračju očekujemo derbi. Istina imamo problema s kartoniranim igračima (Marić, Franjić) i ozljedama (Knežević), ali želimo s pozitivnim rezultatom na Koševu uhvatiti priključak s 'gornjim domom' prvenstvene ljestvice - kazao je Karačić.

Naveo je kako je Široki Brijeg u fazi rezultatske stabilizacije, ali i da su "Plavo-bijeli" do sada "prosuli" previše bodova da bi si taj luksuz mogli dopustiti i u nastavku prvenstva.

- Sada smo u sredini tablice, ali to nas ne zadovoljava. Želimo biti gore, pri vrhu, a za to moramo osvajati bodove, bez obzira na to protiv koga i gdje igramo. Uspjeh u derbiju značio bi naznaku našeg povratka u 'gornji dom', a s pozitivnim rezultatom protiv Sarajeva u još boljem i kvalitetnijem ozračju dočekali bismo preostale utakmice ove jeseni - zaključio je trener Širokog.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo