FENA biznis     | 05.11.2019. 11:34 |

Marketinška nagrada FIA Regije I pripala BIHAMK-u

FENA Saopćenje

25. oktobra/listopada 2019.g. u Beču (Austrija), Zlatan Velić, rukovodilac sektora članstva, u ime BIHAMK-a je primio ovogodišnju „Marketinšku nagradu FIA Regije I“ za uspješnu realizaciju projekta BIHAMK-ove digitalne prodaje. 

Ovo izuzetno vrijedno međunarodno priznanje dodjeljuje se za najkvalitetniji projekat u oblasti marketinga koji je predstavljen u okviru „Radionice za marketing i menadžment FIA Regije I“ održane u Beču (Austrija). Svojom prezentacijom Zlatan Velić je učesnicima skupa na zanimljiv način približio BIHAMK-ov projekt korištenja Viber mobilne aplikacije kao digitalnog marketinškog kanala putem kojeg je BIHAMK u proteklom periodu  uspješno realizirao nekoliko članskih kampanja. Prisutni delegati su bili impresionirani iznesenim statistikama koje su potvrdile da je u pojedinim članskim kampanjama,  korištenjem  ovog u Bosni i Hercegovini izuzetno popularnog digitalnog servisa, BIHAMK znao privući i preko 600 novih članova dnevno. 

Marketinška nagrada FIA Regije I predstavlja potvrdu kvaliteta dugogodišnjeg zalaganja i izuzetnih rezultata koje BIHAMK ostvaruje na polju pružanja članskih usluga, a dodatni značaj  ove međunarodne nagrade leži u činjenica da je dodijeljena BIHAMK-u nakon direktnog glasanja učesnika „Radionice za marketing i menadžment FIA Regije I“  među kojima su bili članovi uprava najvećih evropskih auto i touring klubova, te visoki zvaničnici Briselskog ureda FIA Regije I. 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po pretežno suhom kolovozu

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Nemila-Zenica i preusmjeren kroz Nemilu

Zbog požara obustavljen saobraćaj na izlazu iz Nemile prema Zenici

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'