Stranačke aktivnosti     | 07.11.2019. 11:39 |

Saopćenje za javnost SDA Visoko

FENA Saopćenje

Umjesto predsjedniku Izetbegoviću, gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja Amra Babić trebala je poslati otvoreno pismo načelnicama koje veličaju ratne zločince 

Umjesto da u svoje gluposti uvlači predsjednika Izetbegovića, mada joj nije prvi put, gradonačelnici i nezavisnoj kandidatkinji Amri Babić bilo bi bolje da pošalje otvoreno pismo kolegicama načelnicama sa kojima je potpisala Sporazum sa samo jednim pitanjem - “zašto javno podržavaju u Haškom sudu presuđene ratne zločince Ratka Mladića i Radovana Karadžića”.  

Kada dobije odgovor od kolegica načelnica, neka onda objasni narodu zašto je s njima potpisala Sporazum, a ne, recimo, sa susjednim općinama sa kojima nas dijele životne, ekonomske, infrastrukturne, ali i porodične, komšijske i bratske veze, kao što su Kakanj, Breza, Ilijaš ili Kiseljak. 

Da ima imalo obraza rekla bi makar, "izvinjavam se, neću više", ili "dajem mandat na raspolaganje, podnosim ostavku". Ali, kako nema obraza, nezavisna kandidatkivanja Amra Babić će nas i dalje ubjeđivati da je Sporazum sa općinama čije načelnice javno veličaju lik i djelo presuđenih ratnih zločinaca historijski.  

Pravit će se nevješta dok objašnjava kako je dobro za građane Visokog da im je voda skuplja od struje. Ljutito će ustrajavati na tome da je srce ljubičaste, a ne crvene boje. Provodit će silu i reket nad neposlušnicima. I pri tome izigravati žrtvu. Gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja Amra Babić je sve samo nije žrtva. Mi smo žrtve njene katastrofalne politike i diktature. Njoj više malo ko da vjeruje, sve je više onih koji se ne boje Amre Babić, i dižu svoj glas protiv njene tiranije. A narod polahko shvata o čemu se ovdje radi. 

Za vladavine gradonačelnice i nezavisne kandidatkinje Amre Babić u Visokom je potrošeno 70 miliona KM budžeta, vidi li neko gdje i u šta!? 

Gradnočalenica Amra Babić i nezavisna kandidatkinja je postala, teško nam je to priznati ali tako je, sramota za Visoko. Na djelu je nepotizam usko vezan sa bogaćenjem nje i njene porodice i sljedbenika, sve to praćeno je bahatošću i diktaturom. Kantonalni sud u Zenici nedavno presudio protiv nje u sporu sa jednim lokalnim medijem, utvrdivši da nije bilo ničeg spornog u napisanom tekstu koji nju direktno i činjenično optužuje za nepotizam i ostale kriminalne radnje.  

Tako vam na žalost stoje stvari u Visokom. 

E zato Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Mirza Ganić novi/stari predsjednik GO SDA Visoko

Saopćenje za javnost SDA Visoko

Saopćenje za javnost SDA Visoko

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom