Bosna i Hercegovina     | 07.11.2019. 13:17 |

Mušić: Izbore i statut Mostara riješiti zakonom na federalnoj razini (VIDEO)

FENA Mladenka Krilic

MOSTAR, 7. studenoga (FENA) - Predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK Edin Mušić izjavio je u četvrtak kako je prijedlog te stranke da se pitanje statuta i izbora u Mostaru riješi donošenjem zakona na federalnoj razini.

- Mi smo u potpunosti zainteresirani da se izbori u Mostaru održe, ali želimo naći najbolje rješenje kako bi spriječili da nitko dugoročno, a ni trenutno, ne dominira. Naš prijedlog bit će da se to pitanje premosti donošenjem zakona o Gradu Mostaru na federalnoj razini, kojim bi se uredilo i pitanje statuta i izbora u Mostaru - izjavio je Mušić nakon sastanka rukovodstva Kantonalnoga odbora SDA HNK s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

Nakon sastanka u Kantonalnom odboru SDA, slijedi sastanak izaslanstva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine i Stranke demokratske akcije (SDA). Stranačka izaslanstva predvode predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Kako je nakon sastanka s rukovodstvom Kantonalnog odbora SDA HNK najavio Izetbegović, razgovarat će se o formiranju vlasti u BiH na svim razinama.

On je podcrtao kako je krajnje vrijeme da se postupi po stranačkom sporazumu o uspostavi vlasti, kojeg su 5. kolovoza potpisali čelnici HDZ-a BiH, SNSD-a i SDA.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/3615

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1iwswUrzTrmWlOk0_ZxPRmUOZeMfpuU36?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Saopćenje za javnost SDA

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo