FENA biznis     | 07.11.2019. 13:18 |

Naučite stvarati kvalitetne video uratke u Code Hub-u Mostar

FENA Saopćenje

Zabilježiti najvažnije trenutke u životu u formi fotografije trajna je uspomena koja je neprocjenjiva. Kada se ti trenuci zabilježe u pokretu kroz video uradak, uspomena postaje još stvarnija. Čak i u poslovnom svijetu, poglavito onom koji se oslanja na svijet digitalnog marketinga, video uradak jasno privlači i zadržava pažnju ciljne skupine.

Snimiti kadrove, uhvatiti prave trenutke i od njih stvoriti smislenu cjelinu izazov je s kojim se susreću svi oni koji se svakodnevno bave ovim poslom. Steći uvid u ovaj svijet svi zainteresirani imaju priliku kroz desetodnevnu obuku Video Editing Course koju INTERA Tehnološki Park organizira u okviru projekta FREECO financiranog sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Svi polaznici će tijekom obuke učiti o povijesti i vrstama video uradaka te trikovima snimanja kadrova, a praktičnim radom na terenu i u besplatnim računalnim alatima će zakoračiti u svijet dorade i montaže video uradaka.

Obuka, za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti ovdje, održavat će se tri puta tjedno u popodnevnim satima u prostorijama Code Hub-a Mostar, a početak je planiran za petak, 29.11.2019. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u četvrtak, 21.11.2019. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznici će koristiti vlastite kamere/fotoaparate/mobilne telefone i laptope. Svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Prvo izdanje HubVerse Chata u Code Hubu Mostar posvećeno programerima

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!