Ekonomija     | 08.11.2019. 15:04 |

U Sarajevu predstavljen IQOS 3 Duo (VIDEO)

FENA Muhamed Hadžibegić

SARAJEVO, 8. novembra (FENA) - Kompanija Philip Morris BH predstavila je sinoć u Sarajevu najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja IQOS 3 Duo.

Generalni direktor kompanije Philip Morris za BiH i Crnu Goru Srđan Lazović izjavio je da je IQOS 3 Duo predstavljen u BiH skoro istovremeno kad i na drugim velikim evropskim tržištima.

- Ovo je nedelja IQOS 3 Duo uređaja i u Japanu, u Njemačkoj, u Italiji i u Rusiji, te mi je izuzetno zadovoljstvo da ovaj nasavremeniji IQOS večeras predstavimo i u Bosni i Hercegovini - rekao je Lazović.

Pojasnio je da IQOS 3 DUO u sebi sadrži najbrži i najmoćniji grijač u čitavoj IQOS porodici i omogućava dva uzastopna korištenja bez potrebe da se puni, dok je sam punjač puno brži od trenutno postojećih.

Lazović je istakao da je BiH među 50-ak zemalja u svijetu u kojim je dostupan IQOS koji predstavlja revoluciju u duhanskoj industriji jer kod njega nema sagorijevanja.

Bh. glumac Moamer Kasumović koji je promotor IQOS-a u BiH naveo je da je vrlo sretan što je umjesto cigareta počeo da koristi taj uređaj i da može preporučiti isto svim pušačima.

Na prezentaciji je istaknuto da je Philip Morris u posljednjih 15-ak godina uložio više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo više od 400 naučnika sa ciljem da do 2025. najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu pušiti, pređu na tu opciju.

Pogledajte http://fena.ba/video/3627/

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1Rp6oTvN8wxHEeDthQnr35TmykmUwgfCL?usp=sharing

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

U Parlamentarnoj skupštini BiH održana prezentacija Transportne zajednice

Prezentacija o Transportnoj zajednici sutra u Parlamentarnoj skupštini BiH

Razvojna banka Federacije BiH u Goraždu prezentovala kreditne linije, moguće i otvaranje poslovnice

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!