FENA biznis     | 08.11.2019. 12:22 |

'King Partner Days 2019' - IX stručna ICT konferencija

FENA Saopćenje

Kompanija „King d.o.o.“ organizovala je danas u Doboju, tradicionalnu Information and communications technology (ICT) konferenciju „King Partner Days 2019“ s ciljem prezentacije ICT rješenja, kao i razmjene iskustava sa svojim poslovnim partnerima i dobavljačima.

„S obzirom da smo i ove godine, kao i prethodnih osam, uspjeli dovesti zaista ugledna imena iz svijeta ICT industrije, smatramo da imamo odgovornost i obavezu da našim dobavljačima i poslovnim partnerima nastavimo pružati kvalitetnu podršku. Drago mi je da smo se u proteklim godinama uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći”, kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King d.o.o.“ u pozdravnom obraćanju učesnicima konferencije.

Na otvaranju Konferencije prigodnim riječima se obratio i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i istakao: ''Drago nam je da u našem gradu postoji jedna ovako cijenjena kompanija koja se pored uspješnog bavljenja ICT biznisom posebno ističe kao društveno odgovorna kompanija, koja dugi niz godina pomaže kulturne, obrazovne i sportske manifestacije u našem gradu. Grad Doboj nastoji da pomogne gradskoj privredi konstantnim razvojem planova za poboljšanje rada i poslovanja malih i srednjih preduzeća.''

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imale velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro, DJI, Fortinet i drugi.

 

O kompaniji King d.o.o.

Preduzeće King d.o.o. je osnovao dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 23 godine u Doboju. On je svojim radom i vizijama, a uz nesebično zalaganje svih zaposlenih, stvorio uspješno preduzeće koje se bavi informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom. Preduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne rezultate i prihode u ICT oblasti. 

O konferenciji King Partner Days

Cilj konferencije ’’King Partner Days’’ je da se učesnici upoznaju sa najnovijim trendovima na polju informacionih i komunikacionih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti. Deveta po redu i jedna od najvećih ICT konferencija u Bosni i Hercegovini u organizaciji kompanije King d.o.o. iz Doboja pod nazivom "King Partner Days 2019" se održava 8. novembra u hotelu "Park", u Doboju. Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje King-ovih poslovnih partnera, klijenata i dobavljača sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja. Sa preko 200 učesnika iz više od 120 kompanija King Partner Days predstavlja prestižan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika, te se očekuje da se ovaj trend nastavi.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana