Bosna i Hercegovina     | 15.11.2019. 15:17 |

Čestitka gradonačelnika Milića u povodu Međunarodnog dana studenata

FENA Saopćenje

BRČKO, 15. studenoga (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić u petak je studentima uputio čestitku u povodu Međunarodnog dana studenata.

 "Kao pojedinci i kao zajednica možemo napredovati samo ako stalno unaprjeđujemo znanje, a vi sa svojim profesorima to činite svakodnevno kroz nastojanje da širite svoje i naše vidike stječući nove vještine i znanja primjerena vremenu u kojem živimo", naveo je Milić u čestitki.

 Dodao je kako su to isto činili i praški studenti u studenom 1939. godine, kada su primjereno tom vremenu ustali i borili se za ideale slobode, jednakosti i pravde, priopćeno je iz Sektora za informiranje Vlade Brčko distrikta BiH.

 "Na nama je da vam osiguravamo što bolje i kvalitetnije uvjete za studiranje, a to u skladu s mogućnostima i okolnostima bespogovorno i činimo. Snažno vas podržavam da svoju budućnost gradite ovdje, da svoja znanja upotrijebite za dobrobit Distrikta i da izgradite zajednicu kojom ćete se ponositi na isti način kako se danas vašim uspjesima ponose vaši najdraži", stoji u čestitki.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Nikšić: Uskrs je povod za okupljanje i ujedinjenje svih ljudi dobre volje

Nešić čestitao Uskrs

Uskrsna čestitka gradonačelnika Brčkog

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom