Servisne informacije     | 16.11.2019. 14:07 |

U BiH sutra pretežno oblačno vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. novembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Poslijepodne ili u večernjim satima s kišom u većini područja.

Na zapadu i jugozapadu Bosne padavine mogu biti i intenzivnije. Vjetar slab do umjeren, u zapadnim područjima Bosne sa jakim udarima, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 20 stepena.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u večernjim satima ili u noći sa nedjelje na ponedjeljak. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 17 stepeni. 

Danas je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena ponegdje u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 3, Bihać 12, Bugojno, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 14, Banja Luka, Ivan-sedlo 15, Bijeljina 16, Brčko i Sarajevo 17, Grude i Zenica 18, Trebinje 19, Doboj, Mostar, Neum i Srebrenica 20 i Tuzla 21 stepen, saopćeno je iz Federlanog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo