Sport     | 16.11.2019. 16:46 |

Tomislavgrad: 'Mala odbojka' okupila 100 odbojkašica iz Hercegovine

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 16. studenoga (FENA) - Odbojkaški klub "Delminium" u subotu je u dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu organizirao odbojkaški turnir "Mala odbojka".

Odbojka se igra na dva terena, a okupila je oko 100 odbojkašica iz Tomislavgrada ( tri ekipe), Ljubuškog  i Prozora - Rame ( po dvije ekipe) te iz Gruda koji  sudjeluju s jednom ekipom odbojkašica.

-Djevojcice su 2007. i 2008. godišta, a cilj nam je da svi igraju i na kraju će svi dobiti diplome, bez nagrada i pehara. Ne želimo ih previše razmaziti kad svaki put nešto osvoje. Učimo ih strpljenju, radnoj navici i disciplini sto nam je najveći prioritet - kazao je voditelj odbojkaškog kluba u Tomislavgradu i ujedno voditelj Univerzalne sportske škole profesora kineziologije Ante Jurčević.

Za ženski odbojkaški klub "Delminium", Jurčević je istaknuo da su osnovani 2016. godine  i broje oko 60 djevojcica uzrasta od 9 do 18. godina starosti.

Seniorska ekipa igra u prvoj Federalnoj ligi gdje se natječu već drugu sezonu. Najmlađi su klub i među vršnjakinjama su jedna od boljih ekipa u Hercegovini, dodao je Jurčević.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

U Tomislavgradu, Livnu i Kupresu obilježena 32. obljetnica utemeljenja HVO-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana