Regija     | 19.11.2019. 11:50 |

Predao se vrlički bankar

FENA Agencije

SPLIT, 19. studenoga (FENA) - Vrlički bankar, koji je prije nekoliko dana pronevjerio 11,5 milijuna kuna iz OTP banke i navodno pobjegao u BiH, predao se utorak oko 9 sati splitskoj policiji.

Hina navodi da je Srđan Djaković (59) jutros došao do zgrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske gdje se predao, no još se ne zna je li sa sobom ponio novac koji je uzeo iz banke. U policiji su potvrdili da je bankar uhićen te da se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Bankar koji je u OTP banci u Vrlici radio kao voditelj poslovnice koja je pred zatvaranjem, prije sedam dana je navodno naručio veću svotu novca u gotovini nakon čega je nestao.

U početku su njegove kolege mislile da je otet, no nakon što je otvoren trezor banke shvatili su zašto je nestao. Policija je odmah nakon otkrića pronevjere krenula u potragu za bjeguncem s novcem, no do jutros nisu imali rezultata.

Je li odbjegli bankar pregovarao s nekim o svojoj predaji i s kim točno još uvijek se ne zna, kao ni to koji mu je bio motiv da počini takvo kazneno djelo.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Od početka godine u Hrvatskoj uhićeno 592 krijumčara migranata- ministar

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo