FENA biznis     | 19.11.2019. 12:20 |

Novi izgled poslovnica Addiko banke u Visokom i Bijeljini

FENA Saopćenje

U okviru strategije optimizacije poslovne mreže i njenog prilagođavanja modernim Addiko korporativnim standardima, rekonstruisane su i poslovnice Addiko banke u Visokom i Bijeljini. Novi prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup bankarskim proizvodima i uslugama.

„Mi u Addiko banci cijenimo želje i potrebe naših klijenata, a vrijeme koje provode u Banci želimo učiniti ugodnim i efikasnim. Renoviranje poslovnica Addiko banke je još jedan u nizu koraka koje smo preduzeli kako bi klijentima bilo ugodnije prilikom posjete našoj banci“, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"Efikasnost i jednostavnija komunikacija su principi na kojem je zasnovano poslovanje Addiko banke, a koji pored ostalog podrazumijevaju i pozicioniranje naših proizvoda i usluga na mjestima gdje ih klijenti trebaju, na način na koji klijentima najviše odgovara", istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Radno vrijeme poslovnica ostalo je nepromijenjeno, kao i do sad poslovnica Visoko će raditi radnim danima od 8 do 16 h, a poslovnica u Bijeljini  od 8 do 18 h radnim danima i od 8 do 13 h subotom. Addiko banka kontinuirano radi na poboljšanju izgleda poslovne mreže u Bosni i Hercegovini kako bi klijentima pružila naprednije korisničko iskustvo.


Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Jedanaesta godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

Prenesite kredit u Addiko, uz poklon do 1000 KM i Mastercard kreditnu karticu

Addiko Bank potvrdila međunarodni certifikat „Customers’ Friend – Jer mi cijenim

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana