Ekonomija     | 19.11.2019. 13:13 |

Branković: Od petka 'Mini skakaona' u centru Banje Luke

FENA Dušica Stanojević

BANJA LUKA, 19.novembra (FENA) - Turistička organizacija Grada Banja Luka od 22. do 24. novembra organizuje turističko-zabavni događaj u centru grada, s ciljem najave novodišnjih manifestacija u najvećem gradu RS-a.

-U susret zimskoj turističkoj sezoni na Trgu Krajina bit će postavljena mini skakaonica - pojasnila je u izjavi za Fenu Branka Branković, stručna saradnica za odnose s javnošću u Turističkoj organizaciji Banje Luke.

Branković kaže da “Mala skakaonica” stiže iz Slovenije, kao montažni objekat.

Aktivnosti će biti realizovane u okviru projekta Turističke organizacije, a podržan je od Ministarstva trgovine i turizma RS-a, Olimpijskog centra “Jahorina” i Odjeljenja za turizam Grada Banje Luke.

- Očekujemo organizovane posjeta osnovaca kako bi se ih i na ovaj način upoznali o ovoj vrsti sporskih aktivnosti – rekla je Branković.

Turistička organizacija Banja Luka i Olimpijski centar Jahorina potpisali su ranije Sporazum o saradnji koji, između ostalog, podrazumijeva i uzajamnu promociju turističkih proizvoda, zajedničko kreiranje turističkih sadržaja koji će biti plasirani na evropskoj i svjetskoj turističkoj mapi.

Branković smatra  da će ovakav vid saradnje obogatiti turističku ponudu i dati poseban pečat početku zimske turističke sezone i tako upotpuniti sadržaj koji će privući veliki broj turista u grad na Vrbasu.

Zvanično otvaranje je predviđeno u 10.00 sati, 22. novembra.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Psihijatrija u Banjoj Luci neuslovna, nazire se mogućnost finansiranja gradnje novog objekta

Ministrica Pozder: Turizam je naša ekonomska prilika i moramo je zgrabiti

Avanturistički park Peć Mlini i Ravlića pećina privlače sve veći broj turista (VIDEO)

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije