Sport     | 21.11.2019. 20:18 |

Načelnica Drvara primila brončanu karatisticu Dušku Šipka

FENA Saopćenje

DRVAR, 21. studenoga (FENA) - Načelnica općine Drvar Dušica Runić primila je u četvrtak mladu sportašicu Dušku Šipka koja je na Svjetskom prvenstvu u karateu, održanom u njemačkom gradu Stuttgartu, osvojila brončanu medalju.

Osvajanje trećeg mjesta veliki je uspjeh za drvarski karate klub, a uz činjenicu da je medalja osvojena na natjecanju koje je organizirala svjetska Fudokan karate organizacija kao i da je u različitim kategorijama sudjelovalo oko 2500 natjecatelja iz 40 zemalja, uspjeh je još veći, priopćeno je iz općine Drvar.

Na ovom natjecanju osim Duške sudjelovala je i Ana Miočević, a u priopćenju se navodi kako je uspjeh drvarskih karatistica također i rezultat veoma dobrog rada trenera Duška Šipke, inače oca mlade Duške.

Načelnica Runić obećala je pomoć za Karate klub "Drvar" jer po njenim riječima, ovaj uspjeh navedenog kluba je i uspjeh za cijeli Drvar.

"Postignuti rezultat poticaj je i drugima da i oni ostvare ovakve i slične rezultate i primjer da se i u ovako malim sredinama uz uloženi trud mogu ostvariti svjetski rezultati", kazala je Runić, stoji u priopćenju.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

U Drvaru proglašeno stanje elementarne nepogode

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'