FENA biznis     | 28.11.2019. 13:34 |

Saznajte prednosti primjene mjera energijske efikasnosti

FENA Saopćenje

U subotu, 30.11.2019. godine, bit će organiziran edukativni događaj na kojem će građani Zenice imati priliku da se upoznaju sa efikasnim načinima upotrebe energije i primjerima dobre prakse u svakodnevnom životu.

Svi građani su dobrodošli u TC Džananović, od 11:00 do 15:00 sati, gdje će prisutni biti u prilici vidjeti izloženu edukativnu maketu energetski efikasne kuće, sa savjetima koje svakodnevno mogu primijeniti u domaćinstvu, stanu ili kući, te na radnom mjestu. Primjenom mjera energijske efikasnosti postiže se efikasnija upotreba energije, čime se značajno doprinosi očuvanju okoliša, a ostvaruju se i značajne finansijske uštede.

Projekat "Zeleni ekonomski razvoj" u BiH implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz finansijsku podršku Vlade Švedske, u saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Fondom za zaštitu okoliša FBiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS-a, entitetskim ministarstvima prostornog uređenja, kantonalnim ministarstvima, jedinicama lokalne samouprave te drugim partnerima. 

Savjeti kako da štedite energiju i na koji način doprinijeti smanjenju zagađenja okoliša potražite na web stranici www.ged.ba. Uz savjete GED-a i vaš dom može biti energetski efikasan i ekološki prihvatljiv.

Kontakt informacije:

Via Media d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo
T (+387 33) 72 00 20 F(+387 33) 72 00 21
press@viamedia.ba
www.viamedia.ba
Molimo vas razmislite o okolišu prije printanja ove poruke
Please consider the enviroment before printing this email
Molimo pročitajte/Please read

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta