Bosna i Hercegovina     | 29.11.2019. 10:11 |

Uhićen razbojnik koji je ženu vukao za kosu otimajući joj torbicu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. studenoga (FENA) - Policijskoj stanici Mostar Centar u četvrtak, 28. studenoga, I.V. je prijavila da joj je nepoznata osoba pokušala istrgnuti torbicu dok je bila u svom vozilu Ford Kuga ispred TR "Duga-tehna" u Mostaru.

Nakon što nije uspio istrgnuti torbu, po njenim riječima, vukao ju je za kosu, a policija je po opisu i snimkama nadzorne kamere navedene trgovine utvrdila da se radi o T.D. (1978.) koji je kasnije pronađen u Rudarskoj ulici te je lišen slobode.

Istog dana Policijska uprava Mostar zaprimila je prijavu da je tijekom noći od strane nepoznatog počinitelja otuđeno vozilo marke Mercedes A280 koje je bilo parkirano ispred kuće u naselju Lakševine.

Zaprimljena je i prijava da je izvršena i provala u navedenu kuću, garažu i ljetnu kuhinju, a tom prilikom je otuđena veća količina nakita, umjetničkih slika i alata.

S navedenim događajima upoznata je kriminalistička policija, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom