Sport     | 29.11.2019. 13:04 |

Gagro: Igrači su spremni, očekujemo tvrdu utakmicu, ali i pobjedu

FENA Denis Leko

MOSTAR, 29. studenoga (FENA) - Nogometaši Zrinjskog u subotu, 30. studenoga, na stadionu pod Bijelim brijegom dočekuju Mladost, predzadnju momčad na ljestvici Premijer lige BiH, a pomoćni trener "Plemića" Nenad Gagro kaže kako stručni stožer, kao i inače, očekuje pobjedu.

- Radni tjedan bio je dobar, odrađeno je sve ono što je planom bilo predviđeno, a danas imamo još jedan trening. Igrači su spremni i normalno da su očekivanja velika, a to je naravno pobjeda - ustvrdio je Gagro.

Pomoćni trener Zrinjskog kazao je kako nema promjena kada su u pitanju ozljede.

- Van stroja su Slobodan Jakovljević, Mario Tičinović i Ivan Brkić, koji je nažalost zadobio težu ozljedu, a Dario Rugašević i Luis Ibanez su u punom trenažnom procesu i u konkurenciji su za ovu utakmicu. Imamo dovoljno igrača na broju i mislim da možemo odraditi dobar posao - naveo je Gagro.

Istaknuo je kako je ekipa Mladosti jako neugodan protivnik.

- Nikako nas ne smije zavarati to što je Mladost trenutno na pretposljednjem mjestu na ljestvici, jako su neugodni, a to su posebno pokazali na početku ove polusezone. Očekujemo tvrdu i jaku utakmicu, moramo biti spremni i ići na pobjedu, pogotovo ako uzmemo u obzir bodovni zaostatak za prvoplasiranim Sarajevom - kazao je Gagro.

Kada su u pitanju igrači obrambenog reda, Gagro dodaje kako je ekipa Zrinjskog u deficitu.

- Jakovljević je ozlijeđen, Tomislav Barbarić ne može igrati zbog kartona, a i Jasmin Čeliković ima problema s ozljedom, tako da smo tu u deficitu, ali nastojat ćemo iznaći najbolje rješenje i tko god dobije povjerenje mislim da će ga i opravdati - istaknuo je Gagro.

Ova utakmica 18. kola Premijer lige BiH odigrat će se u Mostaru s početkom u 16 sati.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Bez pobjednika u meču između Igmana i GOŠK-a

Zahuktali Zrinjski u srijedu dočekuje Sarajevo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta