Bosna i Hercegovina     | 05.12.2019. 10:58 |

Vlada FBiH razmatra izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda MIO

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. prosinca (FENA) - Vlada Federacije BiH će na današnjoj sjednici u Mostaru, s ciljem stvaranja uvjeta za prelazak Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje na trezorski način poslovanja, razmatrati izmjene i dopune Financijskog plana tog zavoda.

Federalno ministarstvo financija upoznat će Vladu FBiH s pokazateljima iz konsolidiranog izvještaja o izvršenju proračuna Federacije BiH, kantona i općina, financijskih planova izvanproračunskih fondova FBiH za razdoblje siječanj - rujan 2019. godine, u kojem su ukupni prihodi iznosili 6.897,9 milijuna KM, što je za 541 milijun KM ili za 8,5 posto više u odnosu na isti period prethodne godine, a ostvarenje u odnosu na plan je 69,6 posto.

Na dnevnom redu su i predložena izmjena Uredbe o obliku službene policijske iskaznice i značke za policijske službenike FBiH, kao i informacija o stanju u rudarskom sektoru koncerna JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo.

Vlada će se izjasniti o davanju suglasnosti za prijem ukupno 126 radnika u Rudnik mrkog uglja Breza te razmatrati izvještaj o zaduženju FBiH po osnovu emisije obveznica od 12. 11. 2019. godine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Nikšić: Rudnik 'Kreka' na najbolji mogući način odgovorio na 'pruženu ruku Vlade FBiH' (VIDEO)

Nikšić: Rudnik 'Kreka' na najbolji mogući način odgovorio na 'pruženu ruku Vlade FBiH'

Delegacija Vlade Federacije BiH u ponedjeljak u posjeti RMU „Kreka“

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'