Stranačke aktivnosti     | 06.12.2019. 16:45 |

Saopćenje za javnost SNSD-a

FENA Saopćenje

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata održao je danas u Banjaluci treću sjednicu na kojoj je razgovarano o konstituisanju organa na nivou BiH i tom prilikom je pružena puna podrška predsjedavajućem Savjeta ministara Zoranu Tegeltiji u sprovođenju konsultacija sa drugim političkim strankama, prije svega sa koalicionim partnerima iz Republike Srpske.

Na sjednici je razgovarano i o aktuelnoj političkoj, ekonomskoj i bezbjednosnoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.

Izvršni komitet SNSD-a dao je punu podršku Vladi Republike Srpske i konstatovao da je Prijedlog budžeta Republike Srpske za 2020. godinu dobro pripremljen i uravnotežen, posebno naglasivši značaj povećanja plata radnika, ulaganja u zdravstvo i socijalnu zaštitu, nastavak razvojnih i infrastrukturnih projekata.

Na sjednici je razgovarano i o ukupnoj javnoj potrošnji u Republici Srpskoj i zaključeno je da je u prvom kvartalu naredne godine potrebno organizovati stručni forum na kojem bi trebalo da budu razmatrane strateške smjernice za buduće djelovanje u ovoj oblasti.

Procedura imenovanja Denisa Šulića za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske treba biti završena što prije i Izvršni komitet je zaključio da će njegovo imenovanje dodatno osnažiti kapacitete Narodne skupštine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Predstavnici stranaka parlamentarne većine sastali se u Sarajevu

Čampara: Prošla su vremena kada je SNSD imao partnere u vlasti koji su bespogovorno šutili na antidržavno lobiranje

Video materijal s konferencije za novinare HDZ-a BiH, SDP-a BiH i SNSD-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo