Stranačke aktivnosti     | 09.12.2019. 16:28 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a

FENA Saopćenje

Mostar, 09.12.2019.
Priopćenje za javnost

Zajednički sastanak ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a i GO HDZ-a BiH Mostar – ˝ Snagom zajedništva izboriti se za pobjedu u Mostaru 2020. godine.“

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je radni sastanak županijskog izaslanstva HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije predvođenog predsjednikom Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Vlade HNŽ-a dr. Nevenkom Hercegom, ministrima u Vladi i predsjedništva GO HDZ-a BiH Mostar na čijem je čelu Slaven Zeljko.

Tijekom radnog sastanka razgovaralo se o svim problemima grada Mostara, a posebno se naglasilo da se mora pronaći rješenja za deponiju „Uborak“, kako bi Mostar u što kraćem vremenskom razdoblju bio očišćen od otpada, a i građani bili zadovoljni rješenjem.

Iskazano je obostrano zadovoljstvo radnim sastankom, te je istaknuto da će se sastanci održavati češće, a sve u cilju rješavanja svih problema s kojima se Mostar susreće.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko iskazao je čvrst stav da je HDZ BiH u Mostaru nedjeljiv, te da je izaslanstvo Gradskog odbora obišlo sve stranačke Temeljne ogranke, prikupilo informacije sa terena, te spremno dočekuju izbornu 2020. godinu.

Poseban naglasak stavljen je na 2020. godinu, koja bi po svemu sudeći trebala biti ona u kojoj će se održati Lokalni izbori i u Mostaru.

Zajednički stav ŽO i GO je jasan – snagom zajedništva i radom očuvati hrvatski stolni grad Mostar.

(ŽO HDZ-a BiH HNŽ)

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu