Najave     | 11.12.2019. 09:40 |

Mladi pjesnici ukazuju na problem ovisnosti

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. prosinca (FENA) - Mini festival pod nazivom "Mladi pjesnici protiv ovisnosti" održat će se u petak, 13. prosinca, u Centru za djecu sa posebnim potrebama Los Rosales u Mostaru, s ciljem podizanja svijesti učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki.

Program će započeti u 15 sati predavanjem psihologa Marka Romića na temu ovisnosti, nakon čega će biti predstavljen zbornik radova učenika osnovnih škola Mostara "Mladi pjesnici protiv ovisnosti 2".

Riječ je o zborniku radova s književnog natječaja na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, koji će naknadno biti podijeljen mostarskim osnovnim školama.

Potom će se dodijeliti nagrade i priznanja učesnicima književnog natječaja, uz prikladan zabavni program i druženje.

Projekt "Mladi pjesnici protiv ovisnosti" drugu godinu zaredom organizira Srpsko prosvjetno i kulturno društvo Prosvjeta Mostar kako bi se učenici educirali o ovisnosti o navedenim društvenim pošastima.

Na događaj su pozvani svi učenici, nastavnici iz osnovnih škola Mostara, roditelji i svi građani koji žele čuti kako osnovci promatraju problem ovisnosti, priopćili su organizatori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Maturalna večer za osobe s invaliditetom u Centru 'Los Rosales' u Mostaru

Udruženje mladih 'Ružičnjaka - Los Rosalesa' implementira projekt 'Ništa o nama, bez nas'

Humanitarna Peugeot karavana posjetila Centar „Los Rosales“

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana