Stranačke aktivnosti     | 15.12.2019. 20:02 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

Džubur: Udruženi napadi SDP-a i HNS-a su za gađenje

SDP je očigledno krenuo u rat, personalni, bezobrazni kako samo njemu priliči. O mome učešću u ratu neka pitaju hiljade Mostaraca kojima sam bio na usluzi u najtežim ratnim danima obavljajući funkciju Predsjednika najveće mostarske općine (Brankovac) da bih na njegovom samom kraju, iz zdravstvenih razloga iz Mostara bio odsutan sedam mjeseci. Mostarci to znaju i zbog toga sam ubjedljivo pobijedio na prošlim izborima u dvanaest mostarskih urbanih mjesnih zajednica gdje sam pregazio SDP mada sam svega dva mjeseca bio u kampanji.

Nemam niti ću ikada imati kriminalne talove u bilo kojoj firmi a posebno ne u Autocestama Federacije gdje najistureniji SDP-ovi kadrovi imaju milionske afere. Na moje zadovoljstvo i za miran san  nemam ništa od imovine osim kuće koju su 40 godina mukotrpno gradili moji roditelji (radnik i domaćica). Nemam stan, poslovni prostor, vikendicu, vlastitu zemlju niti ušteđevinu što je lako provjeriti i dokazati. Ni na sebi, niti na familiji, niti prijateljima.

Ekološka udruženja za koja lažovi iz SDP-a tvrde da su lažna su sve svoje projekte legalno implementirali na terenu i opravdali o čemu postoji  detaljna dokumentacija i vidljivi tragovi implementacije. Dobiveni su kao i hiljade drugih javnim konkursom i odabirom komisija na koje nikada nisam mogao i želio uticati. U njima je učestvovalo još 27 doktora nauka, magistara i inžinjera. Nikada niti jedna marka nije iz ovih projekata ušla u moju familiju.

Sam sebi nakon ovih sinhronizovanih napada kojima se želim eliminisati i kompromitirati (udruženo od SDP-a, HNS-a…) bez obzira koliko nastojim biti jak postavljam pitanje svrhe javnog djelovanja. Ja se sa ovim mogu nositi ali moja porodica sve teže. Da tužim ove hulje nema svrhe jer banda ima zaleđinu u tužilaštvu i sudstvu.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana