Sport     | 17.12.2019. 14:53 |

Vidovdanska utrka dobila certifikat Svjetske atletske federacije

FENA Saopćenje

BRČKO, 17. prosinca (FENA) - Ravnatelj Vidovdanske utrke Borislav Đurđević uručio je gradonačelniku Brčkog Siniši Miliću certifikat Svjetske atletske federacije kojim se potvrđuje status te utrke.

Gradonačelnik Milić kazao je kako se radi o velikom priznanju značajnom ne samo za organizatore, već i za cijeli grad Brčko, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

- Ovo je ne samo promidžba grada Brčko, ne samo promidžba ove utrke, već i promidžba atletskog sporta na prostorima BiH. Vidovdanska utrka nalazi se u europskom i svjetskom vrhu i zato je za nas ne samo čast, već i obveza da u naredne događaje ove vrste uložimo još veće napore - poručio je Milić.

Đurđević je istaknuo kako se u kalendaru Svjetske atletske federacije za 2020. godinu ponovno našla Vidovdanska trka što je priznanje za sav minuli rad.

- Novo u svemu ovome je to da je konačno formirana Svjetska atletska serija u koju su ušli najkvalitetniji organizatori svih atletskih natjecanja, ne samo utrka, već i klasičnih mitinga, te se iz ovoga dijela svijeta tu našla i Vidovdanska trka zaslugom predanog rada, velikog kvaliteta, odgovornosti, kao i zaslugom svih gradskih službi - kazao je Đurđević.

Dodao je kako je cilj u sljedećih pet godina izboriti se da Vidovdanska utrka dođe do srebrne i zlatne razine Svjetske atletske federacije.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Uskrsna čestitka gradonačelnika Brčkog

Milić i Nišić razgovarali sa učesnicima Sajma zapošljavanja u Brčkom

U Brčkom održano savjetovanje voćara majevičke regije

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom