Bosna i Hercegovina     | 17.12.2019. 16:07 |

Vlada Brčko distrikta usvojila Izvješće o utrošku sredstava JP 'Putevi Brčko'

FENA Saopćenje

BRČKO, 17. prosinca (FENA) - Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je u utorak Izvješće o utrošku sredstava kapitalnih dotacija Javnom poduzeću "Putevi Brčko" za dodatno financiranje i završetak izgradnje obilaznice oko grada Brčko, priopćeno je iz te vlade.

Članovi Vlade nisu prihvatili amandmane Kluba zastupnika SDS-a na Nacrt zakona o radu Brčko distrikta BiH.

Na sjednici je usvojen Prijedlog odluke o imenovanju predstavnika Vlade u Projektni tim Odbora za olakšavanje trgovine BiH, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o imenovanju i radu Povjerenstva za fiskalizaciju.

Također, Vlada je odobrila Prijedlog odluke o usvajanju Strategije razvitka suradnje s iseljeništvom Brčko distrikta BiH za razdoblje 2020. – 2024. godine.

Članovi Vlade usvojili su Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti Ministarstvu komunikacija i prometa BiH za podnošenje kandidature BiH u Upravno vijeće Svjetske poštanske unije i Prijedlog zaključka o Nacrtu međunarodnog ugovora o razmjeni podataka potrebnih za provjeru izvješća o imovinskom stanju.

Na prijedlog Direkcije za financije usvojen je Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Organizacijskog plana Direkcije za financije te je odobreno Izvješće o izvršenju proračuna Brčko distrikta BiH za razdoblje od siječnja do rujna 2019. godine.

Na današnjoj sjednici Vlade usvojen je Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na Odluku o vrsti i visini naknade Povjerenstvu za nostrifikaciju i ekvivalenciju inostranih školskih diploma za sudjelovanje u radu izvan radnog vremena, kao i Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na tekst Nacrta memoranduma o razumijevanju i suradnji u oblasti mladih između Vijeća ministara BiH i Vlade Države Palestine, stoji u priopćenju.

Redovita 72. sjednica Vlade bit će nastavljena u srijedu, 18. prosinca, s početkom u 8 sati.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Skupština Distrikta dala suglasnost na Odluku o usklađivanju plaća

U Brčkom održan seminar za šahovske sudije

U Brčkom više udruženja upriličilo 'Bajramsku svečanost'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'