Stranačke aktivnosti     | 19.12.2019. 10:51 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje


Poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić i LJubiša Krunić i poslanik u Klubu poslanika SDS-a u NSRS Nebojša Vukanović učestovaće na javnoj tribini „Kuda ide Republika Srpska?“ koja će biti održana u svadbenom salonu „Milanović“ u Nevesinju 21.12.2019. godine, sa početkom u 19 časova.


Opštinski odbor PDP-a Nevesinje, kao organizator događaja, prvobitno je uputio načelniku opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću zahtjev za izdavanje jedne od sala u opštinskom vlasništvu u svrhu održavanja skupa.

Na zahtjev je stigao prvo usmeni, pa onda i pismeni odgovor da istom ne mogu udovoljiti, jer se sale „koriste isključivo za manifestacije i aktivnosti u čijoj organizaciji učestvuje opština“. Načelnih Avdalović je ostao pri istom stavu i kada je iz Opštinskog odbora PDP-a Nevesinje rečeno da su se decenijama iste koristile za sve javne skupove, pa i one u organizaciji političkih partija.


Koliko je to licemjerno ponašanje, a izgovor načelnika lažan, pokazuje i primjer od prije dva mjeseca, kada je 15.10.2019. godine SNSD-a Nevesinje održao sastanak u sali Doma kulture „Nebojša Glogovac“, koju je PDP, između ostalih, tražio za održavanje javne tribine, što su i objavili na zvaničnoj fb stranici.


Očigledno je da načelniku i SNSD-u Nevesinje smeta jedna tematska tribina i razgovor narodnih poslanika sa narodom, samo zato što se radi poslanicima koji djeluju opoziciono.


Za vrijeme trogodišnje vladavine na lokalnom nivou SNSD je u Nevesinju uspio podijeliti narod po svim mogućim pitanjima pa čak i obilježavanju „Nevesinjske olimpijade“, „Nevesinjske puške“ i Mitrovdana.

Uprkos svim pokušajima, ni narodni poslanici Trivić, Krunić i Vukanović, kao ni PDP Nevesinje, neće biti osujećeni u svojoj namjeri da javna tribina bude održana. Jer mi želimo razgovarati sa narodom i, za razliku od SNSD-ovih prvaka u Nevesinju, možemo narod pogledati u oči.

OO PDP Nevesinje


Banjaluka, 19.12.2019.
Informativna služba PDP-a

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana