Kultura     | 21.12.2019. 13:07 |

Za djecu sutra predstava 'Novogodišnja čarolija iz budućnosti'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. decembra (FENA) - Interaktivna predstava za djecu "Novogodišnja čarolija iz budućnosti", uz podjelu paketića, bit će upriličena sutra u Međunarodnom centru za djecu i omladinu "Novo Sarajevo".

Na ovaj način će Udruženje dramskih glumaca "Mundo Mondo", u saradnji sa navedenim Centrom, osmu godinu zaredom obradovati najmlađu publiku.

Misteriozna pozorišna potraga, u kojoj su uloge ostvarili Ivana Vojinović, Alisa Čajić-Drmać i Adis Omerović, bit će upriličena 27. i 29. decembra u Međunarodnom centru za djecu i omladinu "Novo Sarajevo".

- Iz godine u godinu pripremamo novogodišnja iznenađenja za našu najdražu publiku, onu pred kojom je možda i najteže igrati, jer njih ne možete prevariti. Djeca lako prepoznaju varate li ih ili ne. Raduju se svim srcem i samo takve, iskrene radosti ostaju zauvijek u sjećanju. I ove godine interesovanje za predstavu je ogromno, i to je samo jedan od pokazatelja našeg odnosa prema djeci i njihovom doživljaju zimskih radosti - poručuju Ivana, Alisa i Adis.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

Mostarski mališani kroz predstavu učili o važnosti zaštite okoliša

Baletno-plesna predstava Orašar u subotu u Kosači

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana