Stranačke aktivnosti     | 23.12.2019. 11:53 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

"Održavanje posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske povodom 'Programa reformi' je besmisleno, jer je Milorad Dodik Narodnu skupštinu Republike Srpske ponizio, poništio i izbrisao. Za njega parlament Srpske više ne postoji niti je ikada postojao", rekao je poslanik Partije demokratskog progresa u NSRS Ljubiša Krunić.

Krunić je istakao da je Dodik potpisao dokument u kojem nema Narodne skupštine Republike Srpske i u kojem odluke parlamenta Srpske ne vrijede. To je, kazao je Krunić, dokaz da Dodika ni najmanje ne interesuje interes Republike Srpske.

"Ako je Dodik zabrinut za Srpsku, onda je posebnu sjednicu NSRS trebao da zakaže prije nego što je stavio potpis na 'Program reformi'. Bilo kakva odluka Narodne skupštine RS o NATO putu ne znači ništa, jer se u tom dokumentu jasno kaže da o tome ne odlučuje parlament Srpske. Samim tim je i Rezolucija o vojnoj neutralnosti ništavna i Dodik više ne može da se krije iza nje, jer ju je upravo on poništio",  istakao je Krunić.

Banja Luka, 23.12.2019.

Informativna služba PDP-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta