Stranačke aktivnosti     | 23.12.2019. 18:18 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

DF: KAKO SE OSRAMOTIO NIKŠIĆ; DILETANTSKI TVRDIO DA ĆE ŠEF MISIJE BIH PRI NATO-u BLOKIRATI DOSTAVLJANJE DOKUMENTA U BRISEL 

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine putem Misije Bosne i Hercegovine pri NATO-u dostavilo je Program reformi, odnosno Godišnji nacionalni program.  Danas, kada je to javnosti poznato, valja podsjetiti na riječi predsjednika SDP-a Nermina Nikšića, ali i drugih viđenijih SDP-ovaca da će Mitar Kujundžić šef Misije BiH pri NATO-u blokirati dostavljanje Godišnjeg nacionalnog programa. 

U svome neznanju i gluposti Nikšić i SDP-ovci su lamentirali i tvrdili da je Kujundžić Dodikov čovjek koji će dostavljanje dokumenta blokirati. Istina je da je Kujundžić, karijerni diplomata i dugogodišnji uposlenik Ministarstva vanjskih poslova, a ne nekakav Dodikov čovjek. 

Kao predstavnik Misije BiH pri NATO-u nije imao niti namjeru niti mogućnost da ne ispoštuje ODLUKU Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kako su to u svojim nadanjima zamišljali u SDP-u BiH, a sve ne bi li nekako neupitnu pobjedu Bosne i Hercegovine građanima predstavili kao poraz. 

Na veliku žalost Nikšića i SDP-a, BiH je predala svoj prvi Godišnji nacionalni program, put Bosne i Hercegovine prema NATO-u ovim historijskim činom je deblokiran. Nermin Nikšić i SDP su se osramotili. Teško je vjerovati da će prestatit da se sramote i nadaju porazima države Bosne i Hercegovine

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

DF

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte USK

DF: Presuda ESLJP po apelaciji Kovačevića simbolizira decenijsku borbu za jednakopravnost građana

Saopćenje za javnost DF

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom