Stranačke aktivnosti     | 24.12.2019. 15:33 |

Saopćenje za javnost SDBiH

FENA Saopćenje

Decembar je tradicionalno mjesec darivanja, veselja zbog praznika i Nove godine koja u nama budi osjećaje sreće zbog završetka starih i početak pisanja nekih novih priča.

"U vrijeme praznične euforije, kada smo svi zadovoljniji i kada se više družimo i, na razne načine, izražavamo svoje lijepe želje, pored onih najmlađih koji se ponajviše i vesele decembru, u ovim danima sjetili smo se i onih od kojih je Grad Tuzla digao ruke, građana koji važe za čaršijske legende, a sada su u socijalnoj potrebi" - istakli su iz SDBiH.

Različite životne priče i sudbine dovele su ih u trenutno stanje, ali to ne opravdava odnos Gradske uprave prema ovoj kategoriji. Zbog toga, tokom današnje podjele paketa i novčanih sredstava, SDBiH i prijatelji pokojnog tuzlanskog advokata Brace Mazalovića najavili su osnivanje Fondacije "Braco Mazalović" koja će u budućnosti voditi brigu o socijalno ugroženim građanima Tuzle.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Socijaldemokrata BiH

Saopćenje za javnost Socijdemokrata BiH

Saopćenje za javnost SDBiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu