Bosna i Hercegovina     | 30.12.2019. 17:25 |

Dunović građanima BiH poželio sretnu Novu 2020. godinu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. decembra (FENA) - Potpredsjednik Federacije BiH Milan Dunović uputio je čestitku građanima Bosne i Hercegovine povodom Nove 2020. godine:

- Nakon politčki turbulentne godine već sada je jasno da će naredna 2020. godina biti stabilnija. Formiranjem Vijeća ministara Bosne i Hercegovine odblokirani su neophodni procesi u zemlji i sada je vrijeme da radom poboljšamo životni standard građanima Bosne i Hercegovine.

Zalaganjem svih nas, a posebno građana Bosne i Hercegovine očuvali smo NATO put na opšte zadovoljstvo svih zdravomislećih struktura koji našoj Državi žele napredak. To je bila borba za koju smo bili spremni odreći se mnogo toga, jer euroatlanske integracije i vladavina prava jedini su ispravan put kojeg se moramo držati svakim našim korakom.

Još uvijek nam predstoji politička bitka za očuvanje građanske države kroz izmjene Izbornog zakona i formiranje vlasti na federalnom nivou i siguran sam da ćemo na tome istrajati. To je jedini mogući put očuvanja Bosne i Hercegovine na zdravim i jakim temeljima, a o tome pregovora nema.

Moja politička borba, zajedno sa vama, neće stati, jer jedino tako možemo našoj djeci pogledati u oči i obećati im bolje sutra. Želim vam sve najbolje u Novoj godini, zdravlje i sreću u svim aspektima vašeg života. Bosna i Hercegovina je naša jedina domovina i njenu jedinstvenost i snagu neće i ne mogu narušti - stoji u čestitki potpredsjednika FBiH Dinovića, saopćeno je iz njegovog kabineta.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Dunović: Organizacije poput GSS-a zaslužuju veću podršku

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu