Stranačke aktivnosti     | 07.01.2020. 09:55 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Božićna čestitka predsjednika Šarovića

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović uputio je, povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, čestitku NJegovoj Svetosti patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima:

„NJegovoj Svetosti patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru čestitam najradosniji hrišćanski praznik Božić svenarodnim pozdravom HRISTOS SE RODI.

Svim vjernicima želim da njihova srca i domove, božićni duh ispuni mirom i blagostanjem, i da Hristovo rađanje još mnogo godina slavimo vođeni hrišćanskim vrlinama ljubavi, tolerancije i praštanja.

Građanima Republike Srpske želim da ove praznične dane proslave u zdravlju i veselju, okruženi svojim najbližima, da vođeni Hristovim primjerom naučimo da praštamo i u godinama pred nama budemo još bolji, srećniji i ponosniji ljudi.

Na ovaj veliki hrišćanski praznik, naše misli su uz pravoslavni, vjerujući narod u Crnoj Gori, koji ovih dana vodi važnu bitku za zaštitu svoje crkve i imovine. Želim da božićni duh podari našoj braći u Crnoj Gori snagu da istraju u svojim časnim naporima da zaštite svoja prava, vjeru i svetilišta.“

Predsjednik SDS Mirko Šarović

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana