Stranačke aktivnosti     | 08.01.2020. 13:10 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Čestitka čelništva HDZ BiH upućena novoizabranom Predsjedniku R Hrvatske gosp. Zoranu Milanoviću, netom nakon zatvaranja biračkih mjesta, a dok su na zatvorenim mostarskim biračkim mjestima stotine i stotine glasača čekalo obećavajući da će ostati do zore kako bi po ha-de-zeovim instrukcijama dali svoj glas Kolindi Grabar Kitarović, ili kako oni kažu „pravoj Hrvatskoj“, nije dokaz građanske uljudnosti kakvim se želi predstaviti, nego još jedan zoran primjer njegovog licemjerstva.

Pretvarajući slobodne ljude, a time i glasače u svoje podanike, bosanske Hrvate osobito, HDZ BiH je provodeći neviđenu kampanju, mobilizirao ljude kao da se radi o ratnom stanju, a zatim organizirao prijevoze, plaćao i prinuđivao ljude upravo da glasaju protiv Milanovića Zorana, diskvalificirajući ga na najprizemniji način, da bi mu nakon toga servilno čestitao, još dok podanici čekaju kako bi glasovali za Kolindu.

Vrhunac licemjerstva!

                                                                                  Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo