Najave     | 14.01.2020. 11:16 |

Agencija za školovanje i stručno usavršavanje dobit će IADLEST certifikat

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. siječnja (FENA) - U četvrtak, 16. siječnja, bit će održana ceremonija predaje IADLEST certifikata/akreditacije Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

IADLEST je Međunarodna udruga direktora za standarde i obuku u oblasti provedbe zakona, a njihova akreditacija postavlja standarde koji promoviraju najbolje prakse za policijske akademije (53 standarda o statutarnoj usklađenosti, sporazumima, politici pružanju pomoći, kadrovskim pitanjima, postupcima rada, objektima, evidencijama, planiranju i provedbi obuke, polaznicima, informacijskim tehnologijama, fiskalnim pitanjima i opremi), priopćeno je Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Svečanosti će nazočiti ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, Marka Damitio i Richard Gauthier iz IADLEST-a, direktor INL-ova ureda u BiH (Ured za suradnju agencija za provedbu zakona u borbi protiv narkotika Vlade SAD) William Kuehl, ataše ICITAP-a u BiH (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD) Benjamin Rockwell i projekt asistenti ICITAP-a Alija Kulić i Alma Dautbegović.

Svečanost će biti održana u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u vojarni "S.B.Kraljević" Rodoč (preko puta Mostarskog sajma) u 11 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

MUP Županije Zapadnohercegovačke dobivao 30 policajaca

Uručeni certifikati polaznicima STEM lab radionica iz Stoca

TZ KSB dodijelila certifikate nositeljima bike friendly standarda

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'