Kultura     | 17.01.2020. 10:46 |

Otvoren natječaj za 21. Mediteran Film Festival

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 17. veljače (FENA) - Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 21. Mediteran Film Festival, koji će od 19. do 22. kolovoza 2020., biti održan u Širokom Brijegu.

Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 20. svibnja 2020. godine. Detalji o uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na web stranici Festivala (www.mff.ba). 

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledati će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2020. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 21. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika Festivala, najavili su organizatori.


 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Otvoren natječaj za 25. Mediteran Film Festival

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Raspisan natječaj za 11. Šantićev festival djece pjesnika

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'