Stranačke aktivnosti     | 20.01.2020. 11:39 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

NB: Ćulum je simbol neriješenog ubistva Dragičevića i služi samo kao zaštitnik režimu 

Imenovanje Darka Ćuluma, a na prijedlog ministra sigurnosti Fahrudina Radončića, za direktora SIPA-e mora biti zaustavljeno, poziva Nezavisni blok.

Radi se o prvom policajcu režima Milorada Dodika, koji je na čelu MUP-a koji je učinio sve da zataška monstruozno ubistvo mladića Davida Dragičevića. Nažalost, ovako vladajuća koalicija želi nagraditi taj anticivilizacijski i antidemokratski način upravljanja policijom.

Koalicija na državnom nivou interesna je grupa klasičnih etnonacionalista Čovića, Dodika i Izetbegovića, pojačana sa notornim Radončićem i Željkom Komšićem, čija se politička praksa na kraju krajeva svodi na trivijalni i besprincipijelni ćar, što je pokazao udruživanjem u nacionalističku koaliciju s Izetbegovićem i Radončićem.

"Umjesto da se država i institucije pozabave brojnim gnusnim ubistvima, poput ubistva Davida Dragičevića i Dženana Memića, vladajući na ključnu poziciju žele instalirati čovjeka koji će im služiti za sopstvenu zaštitu. Bosna i Hercegovina sa ovakvim vodstvom nema nikakvu šansu da postane normalna demokratska država i zato pozivam sve opozicione stranke da se udružimo i suprotstavimo ovakvom vladanju, Dodiku, Čoviću, Izetbegoviću i njihovim satelitima", izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

NB

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'