Najave     | 27.01.2020. 10:16 |

Tradicionalni 'Zimski umjetnički festival' počinje sutra

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. siječnja (FENA) - Učenici Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, u suradnji s učenicima Gimnazije Mostar, i ove godine organiziraju tradicionalni "Zimski umjetnički festival" koji će se održati od 28. do 31. siječnja.

Ovogodišnji festival nudi mnogo kulturnih i umjetničkih događanja, uključujući izložbe, večer poezije i teatarsku izvedbu, te već tradicionalni zajednički koncert učenika Gimnazije Mostar i UWC-a Mostar, najavili su organizatori.

Zimski umjetnički festival predstavlja kreativna umjetnička događanja koja će obogatiti kulturni život Mostara, a ujedno je i odlična prilika učenicima UWC-a Mostar i Gimnazije Mostar da pokažu bogatstvo svojih talenata kroz glazbene nastupe, umjetničke radove i kreativne radionice.

Festival će službeno biti otvoren izložbom "Mostar viđen međunarodnim očima" u utorak, 28. siječnja, ispred zgrade Gimanzije Mostar u 16 sati.

U srijedu, drugog dana festivala, planirana je izložba 3D modela učenika Gimnazije Mostar i UWC Mostar, te poetska večer "Pjesnici svijeta" u izvedbi učenika UWC Mostar i Gimnazije Mostar.

U četvrtak je na programu likovna radionica "Zid koji spaja" i likovna izložba učenika UWC Mostar, dok je za petak, zadnji dan festivala, planiran zajednički koncert učenika Gimnazije Mostar i UWC Mostar.

Ulaz na sve izvedbe festivala je besplatan, navode organizatori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Učenici mostarskog UWC-a priređuju 'Put oko svijeta za 80 minuta'

Uspješan završetak jubilarnog desetog Mostarskog ljetnog omladinskog programa (MSYP)

Počinje deseti Mostarski ljetni program za mlade

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana