Sport     | 27.01.2020. 22:05 |

Mostar dočekao srebrne hrvatske rukometaše

FENA Denis Leko

MOSTAR, 27. siječnja (FENA) - Više tisuća ljudi okupilo se u Mostaru na Vojničkom igralištu u kampusu mostarskoga sveučilišta gdje su dočekali rukometaše koji su porijeklom iz Hercegovine, a koji su s Hrvatskom osvojili srebro na Europskom prvenstvu.  

Na doček u Mostar stigli su: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Josip Šarac.

-Nismo mogli donijeti zlato, ali moram reći mojim momcima i reprezentaciji kapa do poda jer su ginuli za Hrvatsku i čestitam im na tome. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju- obratio se Mostarcima David Mandić.

Svoje zadovoljstvo tolikim brojem okupljenih nije krio ni Mostarac Marino Marić.

- Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnji atom snage - rekao je Marić koji je zapjevao ''Tiho tiho teče Neretva''.

Igor Karačić, koji je izabran u najbolju momčad Europskog prvenstva, dočekan je posebnim ovacijama.

 -Izrazita mi je čast što sam s vama ovdje, ponosan sam i ovaj doček nam je veliki vjetar u leđa. Mi smo kao klinci prije 20-ak godina na ovom igralištu započeli svoje prve korake, trčali na betonu koji nije ovako dobar kao što je sad i evo Marino i ja smo doživjeli da nas Mostar dočeka ovako. Hvala vam od srca- kazao je Karačić.

Navijači su stigli iz cijele BiH - sa zastavama Hrvatske i natpisima gradova Ljubuški, Čapljina, Posušje, Vitez...te transparenata u znak potpore igračima iz Hercegovine.  

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo