Bosna i Hercegovina     | 30.01.2020. 10:15 |

Završeni radovi na izgradnji transportnog cjevovoda u Gospodarskoj zoni Trn

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 30. siječnja (FENA) - Završen je projekt izgradnje glavnog transportnog cjevovoda na lokalitetu Gospodarske zone Trn.

Nositelj projekta bio je Grad Široki Brijeg, izgradnju je sufinancirao Fonda za zaštitu okoliša FBiH u iznosu od 100.000, a ukupna vrijednost projekta iznosila je nešto više od 225.000 maraka. Radovi su trajali oko sedam mjeseci.

Savjetnik gradonačelnika Širokog Brijega za odnose s javnošću Toni Galić rekao je Feni kako se realizacijom ovoga projekta stvaraju preduvjeti za snažniji ekonomski razvoj.

- Ovim projektom nastavili smo radove na izgradnji komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Trn. Cilj nam je razvijati infrastrukturu koja će u prvom redu poboljšati standard naših građana i stvoriti uvjete za ekonomski razvoj - kazao je Galić.

Završetkom glavnog transportnog cjevovoda omogućen je nastavak izgradnje vodovodne mreže i u drugim naseljima Širokog Brijega.

- Projektom se osigurava stabilna vodoopskrba za stanovništvo i gospodarske subjekte te se znatno smanjuju gubitci vode. Također, što je važno naglasiti, izgradnjom cjevovoda na lokalitetu Gospodarske zone Trn omogućena je izgradnja vodoopskrbne mreže za naselja Ljubotići i Visoka Glavica - dodao je Galić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

EU, bilateralni donatori i EBRD u partnerstvu sa Gradačcem podržali obnovu vodovodne mreže

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Brčko: JP Komunalno konačno počinje preuzimanje lokalnih vodovoda

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu