Stranačke aktivnosti     | 02.02.2020. 19:59 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

 

HAKOVAN RADONČIĆEV PROFIL

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić reagirao je večeras nakon pojedinih objava na stranici Dine Konakovića, koji tvrdi da mu se obratio lično Radončić.

– Dok u Zagrebu vršim posljednje pripreme za sutrašnji i veoma važan sastanak s ministrom unutrašnjih poslova Hrvatske, gospodinom Davorom Božinovićem, moji saradnici me upozoravaju da neko u moje ime obmanjuje građane i u moje ime tobože komentira gospodina Elmedina Konakovića. Nezavisno od naših političkih razlika, želim obavijestiti javnost da zaista ne osjećam ni najmanju potrebu za javnu komunikaciju ili polemiku u prvom licu s gospodinom Konakovićem. Očigledno, nekome je hakeru bilo dosadno i pokušat ćemo naći o kome se radi. Ili, možda, Konakoviću imponuje da ga jedan Radončić javno primjećuje, pa u očaju zbog vaskrsnuća Bašićeve rahmetli nane, traži mrvicu nezasluženog publiciteta.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom