Bosna i Hercegovina     | 10.02.2020. 08:53 |

Danas počinje realizacija projekta 'Akceleratorski Tandem'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. februara (FENA) - U okviru projekta "Akceleratorski Tandem" danas u Tuzli počinju prve mentorske i edukativne aktivnosti, a cilj je učesnicima (pojedincima, timovima, organizacijama) pružiti konstruktivnu podršku u kreiranju, razvoju i jačanju poslovnih ili projektnih ideja/inicijativa.

Kako je najavljeno iz Udruženja "Tuzla Live", kapaciteti Brdo Coworking prostora, kancelarijski, logistički i ljudski, bit će raspolaganju aktivnim polaznicima programa.

Sve usluge su besplatne, fleksibilne i posebno skrojene prema potrebama učesnika, a selektirani polaznici će imati mogućnost besplatnog korištenja kapaciteta Brdo Coworking prostora i u naredna dva mjeseca, a koristit će alate i metodologije iz oblasti Preduzetništva, Digitalne ekonomije, Design Thinking-a i Design Service-a.

Aktivnosti su namijenjene mladim osobama koje žele ostvariti lični ili timski napredak u nastojanjima da pokrenu, ojačaju, svoj poslovni ili društveni poduhvat.

U naredne dvije sedmice, radnim danima, kancelarije Brdo Coworking Prostora su rezervisane za rad sa učesnicima, kao i za eventualne upite koje bi neko mogao imati oko projektnih aktivnosti.

Više informacija o projektu mogu se naći na linku http://bit.ly/AiTprijava).

Projekt "Akceleratorski Tandem" je nastao u okviru Tandem Europe programa u saradnji sa partnerima La Capagrossa iz Italije.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo