FENA biznis     | 10.02.2020. 10:45 |

Addiko Bank i Mastercard vode vas u Kan

FENA Saopćenje

Iskusite svijet iz druge perspektive i započnite nešto neprocjenjivo 

Addiko banka će, u saradnji sa Mastercardom u BiH, nagraditi glamuroznim iskustvom dva klijenta odlaskom na filmski festival u Kan. Nagradni aranžman vrijedi za dvije osobe, pa će svaki dobitnik u Kanu uživati sa svojom pratnjom. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04, obave minimalno 5 transakcija Addiko Mastercard kreditnom karticom, minimalne vrijednosti 10 KM po transakciji. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju i svi novi klijenti, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu. 

„Svakodnevno se trudimo klijentima priuštiti najbolje korisničko iskustvo i vrhunski tretman. Svi naši klijenti zaista zaslužuju iskusiti nesvakidašnje filmsko iskustvo. U ovoj nagradnoj igri naša dva najsretnija klijenta doživjet će jedinstveno filmsko iskustvo, rezervisano za najveće filmske zvijezde i u periodu 21.-23.5. prošetati crvenim tepihom Kanskog filmskog festivala“, rekla je Belma Sekavić – Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo. 

„Ova vrijedna nagrada sastoji se od dvije povratne avionske karte na relaciji Sarajevo-Nica-Sarajevo, prevoz limuzinom na relaciji Nica-Kan-Nica, 2 noćenja u luksuznom hotelu Hôtel BarrièreLe Majestic, usluge stiliste i frizera, posjeta i fotografisanje na crvenom tepihu, „backstage“ obilazak Kanske palate, mjesta gdje se održava Kanski filmski festival, a ukupna vrijednost nagrade, po dobitniku, iznosi oko 30.000 KM“ istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja luka, te pozvao sve korisnike Addiko Mastercard kreditnih kartica, da što više koriste Addiko Mastercard kreditnu karticu kako bi povećali šanse za osvajanje ovog zaista neprocjenjivog iskustva. 

Beskontaktna Addiko Mastercard kreditna kartica sadrži čak tri kartične funkcionalnosti u samo jednoj platnoj kartici: revolving, odgođeno ili plaćanje na rate, po želji i u skladu sa potrebama klijenta.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

  

 

Addiko Bank d.d.

Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com

addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

EBRD podržava rast poslovanja Addiko Bank Banja Luka

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana