Bosna i Hercegovina     | 11.02.2020. 10:56 |

Vlada HNŽ-a i ove godine uz Maticu hrvatsku Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. veljače (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je predsjednicu Matice hrvatske Mostar Ljerku Ostojić i počasnog predsjednika Josipa Muselimovića, s kojima je razgovarao o nastavku suradnje u organiziranju ovogodišnje manifestacije Dani Matice hrvatske Mostar - Mostarsko proljeće 2020.

Premijeru HNŽ-a tom prigodom predstavljen je program tradicionalnih Dana Matice hrvatske Mostar, inače punopravne članice Europskog saveza festivala, koji će, kako je navedeno, i ove godine Mostaru ponuditi više od trideset kvalitetnih kulturnih, likovnih, književnih, glazbenih i scenskih događanja.

Na sastanku je istaknuto kako Vlada HNŽ-a ostaje jednim od najznačajnijih pokrovitelja te manifestacije, a Herceg je izrazio zadovoljstvo što će Grad Mostar i HNŽ i ove godine biti domaćini iznimnim kulturnim događanjima u sklopu tradicionalne i nadaleko prepoznate manifestacije.

"Matica hrvatska Mostar jedna je od onih institucija koje Vlada HNŽ-a prepoznaje kao istinske vrijednosti koje našu županiju čine prepoznatljivom i izvan okvira BiH. Osobno i uime Vlade HNŽ-a ističem kako smo ponosni biti jedan od glavnih pokrovitelja ovog iznimno važnog događaja te kako, sukladno mogućnostima, podupiremo svaki rad i djelovanje koje unapređuje i promovira našu kulturu", kazao je Herceg.

Predstavnici Matice hrvatske Mostar zahvalili su Hercegu na kontinuiranoj potpori Vlade HNŽ-a u organiziranju Mostarskog proljeća te prihvaćanju pokroviteljstva nad ovogodišnjim Danima Matice hrvatske Mostar, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Izložba radova babe Penavuše otvorila ovogodišnje Mostarsko proljeće

Vlada HNŽ-a izdvojila pola milijuna maraka za Zračnu luku Mostar

Prijem vježbenika: Vlada HNŽ-a poziva pravne subjekte na suradnju-odrađivanje vježbeničkog staža

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu