Bosna i Hercegovina     | 11.02.2020. 14:59 |

U Hercegbosanskoj županiji nema koronavirusa

FENA Saopćenje

LIVNO, 11. veljače (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) na sjednici u utorak u Livnu razmatrala je i usvojila Informaciju o širenju koronavirusa i poduzimanju mjera, uz naglasak da na području te županije nije zabilježen niti jedan slučaj od te infekcije 2019-nCoV.

 Vlada je na sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju financijskog plana Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje za 2020. godinu i Odluku o signaturi akata Vlade HBŽ-a i tijela županijske uprave za 2020. godinu.

 Doneseno je i Rješenje o imenovanju Tima za sprječavanje korupcije u HBŽ-u za čijeg je predsjednika imenovan Boris Paštar, a za članove Adis Čoban, Ivica Stanić, Jozo Kuna i Igor Mihaljević, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

 Vlada je donijela i Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja "Livanjsko", Odluku o izmjeni Odluke imenovanju Povjerenstva za provedbu zajedničkih javnih nabava, Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja-gorivo za motorna vozila i Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja-loživo ulje.

 Na sjednici je donesena i Odluka o imenovanju članova pregovaračkog tima za izradu novog Kolektivnog ugovora za uposlenike Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a te je razmatrana i primljena k znanju Informacija o europskim integracijama i IPA instrumentu za 2019. godinu, navodi se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Sutra u Sarajevu sjednica Vlade FBiH

Rusija traži novu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a o NATO-ovom bombardiranju SR Jugoslavije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo