Stranačke aktivnosti     | 12.02.2020. 11:54 |

Priopćenje za javnost KO SDP BiH HNK

FENA Saopćenje

Zastupnici SDP-a BiH u Mostaru svakog četvrtka razgovaraju s građanima 

U cilju što bolje komunikacije s građanima SDP BiH u Mostaru od četvrtka  13. 02. 2020.g.  pokreće Zastupničku kancelariju  sa sjedištem u prostorijama KO SDP BiH HNK a u njenom radu sudjelovat će izabrani  zastupnici SDP BiH s područja Hercegovine.

Na ovaj način nudimo građanima, kao i pripadnicima nevladinog sektora,  da u direktnoj komunikaciji sa zastupnicima SDP BiH u ZD PFBiH Lanom Prlić i Ivanom Bobanom, sa zastupnicima u DN PF FBiH i Skupštini HNK Vesnom Saradžić i Anerom Žuljevićem,  kao i sa zastupnikom u Skupštini HNK Ismetom Lulićem iznesu konkretne prijedloge, inicijative, i pitanja koje izabrani dužnosnici SDP-a BiH mogu delegirati u parlamentarnim klupama i(li), u slučaju potrebe, zastupati u javnom prostoru.

Ovim putem,  saradnjom sa građanima, želimo eventualno otvoriti niz novih pitanja koja trenutno možda nisu u fokusu javnosti , a čije otvaranje ili eventualno rješavanje može predstavljati  poboljšanje kvalitete života naših građana.

Zastupnička kancelarija biti će otvorena svakog četvrtka od 10-13h na adresi KO SDP BiH HNK, Mostar, ulica Podharem 2.

Zbog toga, pozivamo sve dobronamjerne građane da se slobodno obrate s idejama, prijedlozima, inicijativama te nas posjete  u najavljenom terminu, kako bismo zajednički pokušali pronaći barem dio rješenja za mnoštvo zajedničkih problema. 

Press Centar KO SDP BiH HNK

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Bećirović: Izetbegović je kapitulirao pred politikom HDZ-a i potpisao 'legitimno predstavljanje'

Priopćenje za javnost KO SDP BiH HNK

Priopćenje za javnost KO SDP BiH HNK

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'