Bosna i Hercegovina     | 13.02.2020. 09:29 |

U Mostaru izboden migrant, uhićena dvojica Marokanaca

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. veljače (FENA) - U srijedu navečer u Mostaru došlo je međusobnog obračuna migranata u kojem je jedan od njih izboden.

Kako je priopćeno iz županijskog MUP-a, policija je oko 20:30 sati zaprimila dojavu da se u blizini mosta u naselju Tekija nalazi ozlijeđena osoba koja krvari.

Policijska patrola na mjestu događaja zatekla je ekipu Hitne medicinske pomoći koja je ukazivala pomoć nepoznatoj osobi, najvjerojatnije migrantu, koji je zatim prevezen u bolnicu Južni logor. Dežurni liječnik je konstatirao da je navedeni zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom, te da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. Ozlijeđeni je zadržan na daljnjem promatranju i liječenju.

Policija je pola sata prije ponoći došla do saznanja da se na adresi na Bulevaru nalaze osobe koje bi se mogle dovesti u vezi s napadom.

Na tom mjestu pronađeni su državljani Maroka I. B. (2003.) i J. B. (2003.). Kod I. B. je pronađen nož, a kod J. B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Državljani Maroka dovedeni su u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Bh. državljanin uhićen na graničnom prijelazu s 2,2 kilograma marihuane

Sedmero opečenih u karlovačkom disko-klubu

Konjičani pucali na Jablaničane

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo