FENA biznis     | 14.02.2020. 11:40 |

Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

FENA Saopćenje

Pod novim sloganom „Vjeruj u sebe“ Sparkasse Bank predstavila novi akcijski nenamjenski kredit sa do sad najnižom nominalnom kamatnom stopom već od 1,49%, i efektivnom 1,79%.

„Nastojeći da klijentima obezbijedimo što povoljniji pristup nenamjenskim sredstvima, kreirali smo novi nenamjenski kredit bez  hipoteke, u iznosu do 50.000KM što je trenutno maksimalan iznos kredita za nenamjensko trošenje na tržištu. Nominalna kamatna stopa je do sada najniža u  ponudi Sparkasse Bank i iznosi već od 1,49%, efektivna 1,79%, te je fiksna za kredite sa rokovima otplate do deset godina. Kredit se može realizovati bez troškova obrade, a u slučaju odabira iznosa do 40.000KM i bez police osiguranja.“,  izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora prodaje za stanovništvo i mala preduzeća Sparkasse Bank .

Mnogobrojne pogodnosti navedene ponude, čine ovaj akcijski kredit idealnim izborom u slučaju potrebe za uređenjem stana, putovanjem, kupovinom novog automobila i slično.

Akcijska ponuda predstavljena je u kampanji pod novim korporativnim sloganom„Vjeruj u sebe“ kojim iz Banke žele poručiti klijentima da vjeruju u svoje želje i ciljeve te da im Banka kao partner uvijek stoji na raspolaganju u njihovom ostvarenju.

Akcijska podnuda predviđa  posebne uslove i u dijelu ostalih kredita, te nudi stambene i zamjenske kredite, po nominalnoj kamatnoj stopi već od 2,79%, efektivnoj 3,08%,  pri čemu klijenti kod kredita sa rokom otplate do deset godina, biraju fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu.

Više informacija o navedenim akcijskim pogodnostima i  uslovima proizvoda, zainteresovani mogu dobiti putem Info linije Sparkasse Bank 033 280 300, ili na službenoj stranice Banke:  https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo