Sport     | 19.02.2020. 13:45 |

Košarkaši BiH u "Mejdanu" će imati veliku podršku sa tribina protiv Grka

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. februara (FENA) - Tehnički organizatori kvalifikacione utakmice  Bosna i Hercegovina - Grčka za Evropsko košarkaško  prvenstvo 2021., koja će se 24. februara u 20.00 sati odigrati u Dvorani ''Mejdan'' u Tuzli, danas su u prodaju pustili posljednji, preostali dio ulaznica za ovaj veliki sportski događaj.

- Zadovoljstvo nam je konstatovati da su do sada u prodaju plasirane ulaznice skoro u potpunosti prodate, što znači da će naši košarkaški reprezentativci imati veliku podršku sa tribina dvorane Mejdan, u što niti jednog trenutka nismo sumnjali -  saopšili su organizatori: OKK Sloboda, SKPC Mejdan i Sportski savez TK.

Organizatori apeluju na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije zauzmu svoja mjesta u dvorani, te da vode brigu o malodobnim osobama, koje će u dvoranu moći ući samo sa kupljenim ulaznicama.

Prodaja preostalih ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 10 KM, do same utakmice biće organizirana na ranije naznačenim lokacijama.

Organizatori se nadaju da će navjači uveličati ovaj sportski događaj svojim prisustvom i bodriti "Zmajeve" do važne pobjede.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo