Stranačke aktivnosti     | 19.02.2020. 15:18 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

NB: Dodik na putu zločinaca Karadžića i Miloševića - i njega će BiH nadživjeti

Milorad Dodik svojim postupcima i pozivima na blokadu rada državnih institucija na putu je kojeg su tokom devedesetih trasirali ratni zločinci Milošević i Karadžić

Bosne i Hercegovine je bilo prije hiljadu godina, nadživjela je ona i Miloševića i Karadžića, pa će nadživjeti i Dodika.

"Srpski narod, kao i druga dva naroda i svi građani, jedinu perspektivu imaju u demokratskoj državi BiH, gdje RS ima svoj entitetski status. Svako poigravanje i jednostrano srljanje u politički avaturizam najviše će štete donijeti onima koji su takvu aktivnost i podnijeli.

Naravno, nanijet će i štetu svima nama, ali Bosnu i Hercegovinu kao moderno evropsko društvo ćemo čuvati svim sredstvima. To što Dodika u Predsjedništvu BiH preglasavaju druga dva člana, govori o karakteru vladajuće strukture kojoj i sam pripada, a kojoj je jedini i zajednički interes očuvanje pozicija i opstanak na vlasti, a agenda - konstantna kriza", izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

 

 Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta