Sport     | 20.02.2020. 10:32 |

Gradonačelnik Milić primio brončane odbojkašice ŽOK-a 'Bimal-Jedinstvo'

FENA Saopćenje

BRČKO, 20. veljače (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić primio je u četvrtak u Brčkom odbojkašice, trenere i rukovodstvo Ženskog odbojkaškog kluba (ŽOK) „Bimal-Jedinstvo" prigodom osvojene brončane medalje na nedavno održanom završnom turniru Srednjoeuropske lige za žene MEVZA.

Gradonačelnik Milić pohvalio je veliki sportski uspjeh koji je zabilježio ovaj kolektiv i istaknuo kako je ovo ujedno i ogromna promocija Distrikta kao odbojkaškog grada, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Brčko distrikta BiH.

„Uz minimalne uvjete ove djevojke napravile su ogroman sportski rezultat, jer nije mala stvar biti treći u bilo kojem europskom natjecanju. I ne znam za neki drugi primjer da je Brčko na europskoj sceni tako visoko rangirano kao što je to slučaj u ovom natjecanju“, istaknuo je Milić.

Napomenuo je kako je tijekom razgovora ponovno potencirana izgradnja sportske infrastrukture na prostoru Brčko distrikta BiH kako bi se osigurali uvjeti za daljnji napredak odbojkaškog sporta.

Milić je istaknuo kako ovaj sportski kolektiv ne okuplja samo one koji sudjeluju u seniorskim natjecanjima, nego da je tu i veliki broj djece u različitim  kategorijama.

Odbojkašica „Bimal-Jedinstva“ Ana Gajić kazala je da je uspjeh koji su postigle iznimno veliki za njihov klub.

„Moram reći da smo ponosne. To je bilo nešto sasvim novo za nas i veliki izazov. Na kraju smo uspjeli ostvariti dobar rezultat“, dodala je Gajić.

Predsjednik ŽOK-a „Bimal-Jedinstvo" Esad Omerhodžić istaknuo je kako klub ima značajnu potporu Vlade Distrikta te podsjetio da su odbojkašice ove godine igrale i u CEV ligi i da očekuju prva mjesta na domaćim prvenstvima u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Odbojkašice „Bimal-Jedinstva“ u MEVZA ligi sudjelovale su prvi put ove sezone, a jednu brončanu medalju darovale su i gradonačelniku Siniši Miliću, navodi se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U Brčkom održano državno takmičenje 'Misli mine' za učenike osnovnih škola u BiH

Skupština Distrikta dala suglasnost na Odluku o usklađivanju plaća

U Brčkom održan seminar za šahovske sudije

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu