Sport     | 20.02.2020. 18:20 |

Juventus nudi Ramseya i 50 milijuna eura za Pogbu

FENA Agencije

TORINO, 20. veljače (FENA) - Talijanski nogometni velikan Juventus spreman je ponuditi Manchester Unitedu 50 milijuna eura i Aarona Ramseya kako bi u Torino vratio Paula Pogbu.

Prema pisanju talijanskih medija Manchester United za francuskog veznjaka traži čak 150 milijuna eura, međutim na Old Traffordu su spremni razmotriti ponudu torinske "Stare dame".

Ramsey je u Juventus stigao početkom ove sezone iz Arsenala bez odštete no nije se uspio nametnuti novom treneru Mauriziju Sarriju. Niti Pogba nije najsretniji na Old Traffordu i navodno nema ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao od 2012. do 2016.

Manchester United i Juventus prije osam godina međusobno su zaratili zbog francuskog veznjaka no u godinama koje su uslijedile prašina se slegla.

Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, a tri godine kasnije "pobjegao" je u Juventus i to besplatno. Legendarni Alex Ferguson prije nekoliko godina otkrio je kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s "Crvenim vragovima", ali je njegov menadžer Minoa Raiola sve dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura odšteta, a sada je korak do povratka u Torino, prenosi Hina.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Toni Šunjić ponovno u dresu Zrinjskog

Perišić novo pojačanje Hajduka

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom